Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Toplam Azot (N) : 8
Nitrat Azotu (NO3) : 8
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) : 10
Suda Çözünür Bor (B) : 0.2




BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr BorKa karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra250 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra250 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne150-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek150-250 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar150-250 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)150-250 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg BorKa karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz150-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar200-250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates150-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün150-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-1,5 kg BorKa karıştırılarak uygulanır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 8
Nitrat Azotu (NO3) : 8
Suda Çözünür Kalsiyum (Ca) : 5.7



BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr Calsamin Ca karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra250 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra250 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne150-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek150-250 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar150-250 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)150-250 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Calsamin Ca karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz150-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar200-250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates150-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün150-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-1,5 kg Calsamin Ca karıştırılarak uygulanır

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): 15.0 … 18.0 (w/w)
Suda Çözünür Bor (B) : 0.2 … 0.30




BİTKİUYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ (Yapraktan ve Topraktan)
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
Şaşırtmadan hemen sonra
Şaşırtmadan sonra
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr BorKa karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Can suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
350 gr
100-300 gr
Diğer sebzeler100-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek200-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Muz100-350 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik200-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg BorKa karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk200-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri150-250 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

Firma Beyanı
Firma, ürünün belirtilen kimyasal bileşimine uygun olarak imal edildiğini, orijinal ambalajında satılmak kaydıyla, kalitesini ve etkinliğini garanti eder. Ürünün uygun olmayan koşullarda depolanmaları, hatalı, eksik veya fazla uygulanmaları sonucu ortaya çıkabilecek zararlar için sorumluluk kabul edilmez

Kalsiyum noksanlığını giderir
Mahsülün verimini ve kalitesini artırır

TAYOmin Calcium ile beslenen bitkinin mikroelement noksanlıklarının giderilmiş olmasından dolayı, bitkinin verimi ve mahsülün kalitesi artar.. TAYOmin Calcium arılara ve balıklara zehirli değildir. Boş ambalajları başka amaç için kullanmayın. Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıdalardan uzak yerlerde depolayınız. TAYOmin Calcium ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede (5-25 0C arasındaki sıcaklıkta muhafaza ediniz. . Kullanmadan önce iyice çalkalayınız.

Kalsiyum nitrat çözeltisi
İçeriği %(w/v) : Kalsiyum Oksit, CaO:8

BİTKİUYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
Şaşırtmadan hemen sonra
Şaşırtmadan sonra
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr BorKa karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Can suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
350 gr
100-300 gr
Diğer sebzeler100-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek200-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Muz100-350 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik200-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg BorKa karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk200-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri150-250 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

Garanti Edilmiş İçeriği(%w/w)

 Toplam Azot (N) : 7.5

 Nitrat azotu(NO3): 7.5   

 Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O):25

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit(CaO):13

Suda Çözünür Kükürt Trioksit(SO3):20

 

 

 

 

BİTKİ

BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

250 gr

Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne

200-300 gr

Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Çilek

250-300 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

200-300 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

200-300 gr

Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-200 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

250-350 gr

Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

150-200 gr

Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

150-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

200-300gr

Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

125-200 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

50 gr

Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

?  Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.

?  Organex ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.

?  Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.

?  Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.

?  Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.

?  Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.

?     Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.

?  Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.

    

Ambalaj Biçimi: 1 kg ve 25 kg

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)

Toplam Azot, (N): 14

Nitrat Azotu, (NO3): 14

Suda Çözünebilir Potasyum Oksit, (K2O): 23

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit, (CaO): 13

 

 

 

 

 

BİTKİ

BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

(Şaşırtmadan Önce)

250 gr

İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr

Or-ganex 14-0-23 (13 CaO) karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır.

İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.

Şaşırtmadan hemen sonra

Can suyu olarak topraktan 250 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.

Şaşırtmadan sonra

10-15 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

250-350 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz

200-300 gr

Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.

Çilek

250-300 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

200-300 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

200-300 gr

Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-200 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile Or-ganex 14-0-23 (13 CaO) karıştırılarak uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

150-200 gr

Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

200-250 gr

Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

150-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

200-300 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

125-200 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

50 gr

Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Or-ganex 14-0-23 (13 CaO)  karıştırılarak uygulanır.

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

?   Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.

?   Or-ganex 14-0-23 (13 CaO)ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.

?   Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.

?   Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.

?   Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.

?   Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.

?     Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.

?   Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.

    

Ambalaj Biçimi : 1 kg ve 25 kg

 

Kalsiyum Magnezyum Nitrat

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)

Nitrat Azotu, (NO3): 13

Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): 7,5

Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO): 7,5

 

 

 

BİTKİ

BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ

Domates, Biber, Patlıcan

(Şaşırtmadan Önce)

250 gr

İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr Or-ganex CaMg karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.

Şaşırtmadan hemen sonra

Can suyu olarak topraktan 250 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.

Şaşırtmadan sonra

10-15 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır.

Hıyar, Kabak

100-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)

250-350 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz

200-300 gr

Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.

Çilek

250-300 gr

Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar

200-300 gr

Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Muz

200-250 gr

Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.

Bağ (Üzüm)

200-300 gr

Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Zeytin

200-250 gr

Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Buğday, arpa, çeltik

150-200 gr

Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile Or-ganex CaMg karıştırılarak uygulanır.

Kavun, Karpuz

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pancar

150-200 gr

Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.

Pamuk, Patates

200-250 gr

Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Ayçiçeği, Mısır, Tütün

200-250 gr

Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.

Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut

150-200 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.

Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

200-300 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.

Enginar, Kereviz, Karnıbahar,

100-250 gr

Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Turp, Ispanak, Bamya

125-200 gr

Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.

Süs Bitkileri

50 gr

Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

 

Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi

 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama

suyuna 1-3 kg Or-ganex CaMg karıştırılarak uygulanır.

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

?   Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.

?   Or-ganex CaMg ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.

?   Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.

?   Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.

?   Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.

?   Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.

?     Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.

?   Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.

    

 

Ambalaj Biçimi:  1 kg ve 25 kg