Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

,Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Bor (B) : 1.0
Suda Çözünür Bakır (Cu) : 0.5
Suda Çözünür Demir (Fe) : 10.0

Suda Çözünür Mangan (Mn) : 3.0
Suda Çözünür Çinko (Zn) : 5.0


Olabilecek en yüksek oranda Demir, Çinko, Mangan, Bakır ve Bor içerir. Daha az Maxi Minerale Powder kullanarak, noksanlık problemi daha az maliyetle çözülür. Toz halinde, suda tam çözünen mikro besin maddeleri içerdiğinden, hemen tümü bitki tarafından alınabilir.

İçindeki mikro besin elementleri ülkemizde ilk defa TAYOsis tarafından kullanılan yepyeni bir ajanla şelatlanmıştır, yapraklardan tam ve kolay bir şekilde geçer. Şelatlayıcı ajanla birlikte mikroelementin, daha az enerji harcanarak hücre duvarını aşması, hücre içerisinde çok hızlı asimile olması, noksanlık probleminden bitkinin hasarının minimuma inmesini, daha hızlı noksanlığın giderilmesini sağlar.
Şelatlamada doğal bir ajan kullanıldığından bitki doğasına uygundur, bitki hücrelerinde yabancı bir madde gibi davranmaz, fizyolojik proseslere katılır.
Bitkilerde büyüme hormonu oksin oluşumunu artırarak bitkinin hızlı ve gür büyümesini sağlar
Klorofil sentezinde enerji kaynaklarının etkinliğini artırarak klorofil oluşumunu teşvik eder, bitkilerin görünümü kısa sürede daha koyu yeşil bir görünüm kazanır. Ayrıca yaprak sayısını ve yaprak alanını artırarak fotosentez oranını yükseltir.
Enzim aktivitesini artırır, dolayısıyla bitki fizyolojisinin düzenli seyrini temin eder. Kılcal kök hacmini, sürgün, çiçek ve meyve sayısını artırarak, sonuçta mahsül miktarının artmasını sağlar.
Bitkinin su alımını artırır, bitkinin tüm organlarının daha hızlı büyümesini sağladığı gibi, meyvelerinde daha iri olmasını sağlar.
Hastalık ve zararlılar ile sıcak ve soğuk etkilerine karşı bitkinin direncini artırır.
Depo dayanıklılığını artırır, depolanma süresini uzatır.
Çiçeklenme, polen gelişimi ve meyve tutumunu artırır.
Hücre çoğalmasını ve hücre gelişimini artırır.
Rozetleşme, küçük yaprak oluşumu, kamçılaşma, sürgün kısalığı, boğum aralarında kısalma, meyve ve danelerde küçülme gibi çinko noksanlığına dayalı sorunları giderir
Meyve ve yumrularda öz çürüklüğü ve öz kararması, içi boş, çatlak meyve ve yumru oluşumu, çekirdek evinde mantarlaşma, meyvelerde deformasyon gibi bor noksanlığına dayalı sorunları giderir.
Mısır, ayçiçeği, kolza gibi bitkilerde koçan ve tablaların doluluk oranını artırır ve danelerin iri, çekirdeklerin içinin dolu olmasını sağlar.
Mikro besin maddesi noksanlığının ileride sebep olacağı verim düşüklüğünün önüne geçer
Meyve ve sebzelerde yaprak sararmasını önler.
Kamçılaşmayı ve meyveler olgunlaşmadan dökülmesini önler.
Bitkinin hormon dengesini düzenler.
Meyve kalitesini yükseltir, Yapraklı sebzelerde iri yapraklar oluşturur.
Genel amaçlı kullanımlar için tam bir bitki besleme kompleksidir.
Tek bir gübre ile tüm mikro besin maddelerini bitkiye sağlamanın avantajlarını sağlar.
 

BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
25 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Maxi Minerale Powder karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra175 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra175 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak50-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne100-150 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek100-150 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar100-125 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz50-175 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)100-150 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin50-150 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik100-125 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Maxi Minerale Powder karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz100-150 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)100-150 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar125 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates100-125 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün100-125 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul100-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut100-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar50-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya50-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri75-125 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 400-600 gr Maxi Minerale Powder karıştırılarak uygulanır

Maxi Minerale, bitkinin mikroelement noksanlıklarını gideren yada önümüzdeki sezon oluşması muhtemel mikroelement noksanlığının oluşmamasını garantileyen, üstün özelliklere sahip gübredir.




BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
35 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Maxi Minerale karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra150 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra50-100 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne100-125 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek100-150 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar100-150 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz100-150 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)50-100 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin100-150 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik100 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Maxi Minerale karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz100-150 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)100-125 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar100-150 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates100-125 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün100-150 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut100-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya100-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50-100 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-1.5 kg Maxi Minerale karıştırılarak uygulanır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Bor (B) : 0.2
Suda Çözünür Bakır (Cu) : 1.0
Suda Çözünür Demir (Fe) : 2.0
Suda Çözünür Mangan (Mn) : 1.0
Suda Çözünür Molibden (Mo : 0.02
Suda Çözünür Çinko (Zn) : 3.0






BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
35 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr HERCULE-EM karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra150 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra50-100 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne100-125 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek100-150 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar100-150 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz100-150 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)50-100 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin100-150 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik100 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg HERCULE-EM karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz100-150 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)100-125 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar100-150 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates100-125 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün100-150 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut100-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-150 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya100-150 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50-100 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-1.5 kg Hercule-EM karıştırılarak uygulanır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Demir (Fe): 3 .0
Suda Çözünür Mangan (Mn): 1.0
Suda Çözünür Çinko (Zn): 2.0






BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
25 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Tutex TÜTÜN karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra150 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra50-100 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Diğer Sebzeler50-100 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne100-150 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek50-100 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Muz50-150 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)50-100 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik100-125 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Tutex TÜTÜN  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz100-125 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)100-125 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar100 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk100-125 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır125 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Patates, Soğan, Havuç, Lahana100-125 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50-100 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.

Pamuk İçin Özel Gübre

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)

Suda Suda Çözünür Bor (B): 0.2

Suda Çözünür Demir (Fe): 2.0

Suda Çözünür Mangan (Mn): 0.5

Suda Çözünür Çinko (Zn): 4.0

 

 

 

 

 

 

 

 

PAMUK BİTKİSİNE BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE UYGULAMA BİÇİMİ

DOZ

DÖNEM

BBCH

150 gr

Bitki boyu 15-20 cm uzunlukta iken

[ BBCH 19-21]

150 gr

Çiçek göz sürgünleri oluşum döneminde

[ BBCH 51-55]

150 gr

Çiçek oluşumu tamamlandıktan sonra bir hafta içinde

[ BBCH 71-74]

 

 

DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI

KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR

  • Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız.
  • Süper PAMUK ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz. 
  • Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz.
  • Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız.
  • Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz.
  • Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır.
  • Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir.
  • Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.

Ambalaj Biçimi: 1 lt ve 5 lt.

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Demir (Fe) : 2.0
Suda Çözünür Mangan (Mn) : 1.0
Suda Çözünür Çinko (Zn) : 1.0












BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Active Hpr karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra250 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra250 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne150-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek150-250 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar150-250 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)150-250 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Active Hpr  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates150-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün150-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 600 gr-1 kg Active Hpr
 karıştırılarak uygulanır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Demir (Fe): 2.0
Suda Çözünür Mangan (Mn): 0.5
Suda Çözünür Çinko (Zn): 0.5









BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr TAYOmin karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra250 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra250 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne150-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek150-250 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar150-250 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)150-250 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg TAYOmin karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates150-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün150-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 600 gr-1 kg TAYOmin  karıştırılarak uygulanır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Demir (Fe) : 2.0
Suda Çözünür Mangan (Mn) : 1.0
Suda Çözünür Çinko (Zn) : 0.5








BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Panaron Pancar
karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra250 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra250 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne150-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek150-250 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar150-250 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)150-250 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Panaron Pancar  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates150-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün150-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 600 gr-1 kg Panaron Pancar  karıştırılarak uygulanır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Demir (Fe) : 2.0
Suda Çözünür Mangan (Mn) : 0.5
Suda Çözünür Çinko (Zn) : 1.0

Asla uygun dozlarını aşmayın
Sadece gerekli olan yerlerde kullanılır








BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Celerya BUĞDAY karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra250 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra250 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne150-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek150-250 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar150-250 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)150-250 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Celerya BUĞDAY  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates150-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün150-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 600 gr-1 kg Celerya BUĞDAY  karıştırılarak uygulanır

 

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Demir (Fe) : 2.0
Suda Çözünür Mangan (Mn) : 0.5
Suda Çözünür Çinko (Zn) : 0.8










BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Tutex TÜTÜN karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra250 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra250 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne150-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek150-250 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar150-250 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)150-250 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Tutex TÜTÜN  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates150-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün150-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 600 gr-1 kg Tutex TÜTÜN  karıştırılarak uygulanır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Demir (Fe) : 2.0
Suda Çözünür Mangan (Mn) : 0.8
Suda Çözünür Çinko (Zn) : 0.8








BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan
(Şaşırtmadan önce)
50 grİlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 35 gr Panaron Patates karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.
Şaşırtmadan hemen sonra250 grCan suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Şaşırtmadan sonra250 gr10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne150-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Çilek150-250 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar150-250 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)150-250 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-250 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Panaron Patates  karıştırılarak uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-250 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates150-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün150-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde meyve oluşumunun başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 600 gr-1 kg Panaron Patates  karıştırılarak uygulanır

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Demir (Fe): 2.0
Suda Çözünür Mangan (Mn): 0.8
Suda Çözünür Çinko (Zn): 1.0







DÖNEMUYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Çelik DönemiBu Dönemde TAYO min ÜZÜM topraktan uygulanır. İlk uygulama, çelik başına 2 gr TAYO min ÜZÜM gidecek biçimde, damla sulama veya salma sulama suyuna karıştırılarak uygulanır. Aynı uygulama köklerin gelişme dönemine kadar 30 gün arayla tekrarlanır.
Genç ve Yaşlı Asma DönemiYapraklar 2-3 cm. büyüklüğüne erişince, yapraktan, bitkinin yeşil olan kısımlarına 200 gr TAYO min ÜZÜM, yeterlimiktarda su ile karıştırılarak, her türlü püskürtücü alet(Pülverizatör) ile yapraklar ıslanacak biçimde uygulanır. Aynı miktar TAYO min ÜZÜM, aynı uygulama biçimi, 15 gün arayla, danelerin tatlanmaya başladığı döneme kadar devam edilir.