Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 18
Nitrat Azotu (NO3) : 5.0
Amonyak Azotu (NH3) : 13.0
Üre Azotu (NH2)2CO : 0
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 18
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 18

BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan250 grŞaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grYapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.
Çilek250-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar200-300 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-200 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)250-350 grÇiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-200 grSeyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
 Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1.3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.

Toplam Azot N) : 15
Nitrat Azotu (NO3) : 1.4
Amonyak Azotu (NH3) : 12.2
Üre Azotu (NH2)2CO : 1.4
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 40
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 5

BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan250 grŞaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grYapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.
Çilek250-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar200-300 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-200 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)250-350 grÇiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-200 grSeyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1.3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot N) : 15
Nitrat Azotu (NO3) : 11.3
Amonyak Azotu (NH3) : 1.5
Üre Azotu (NH2)2CO : 2.2
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 40

BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan250 grŞaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grYapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.
Çilek250-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar200-300 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-200 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)250-350 grÇiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-200 grSeyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar100-250 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1.3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 10
Nitrat Azotu (NO3) : 0
Amonyak Azotu (NH3) : 10
Üre Azotu (NH2)2CO : 0
Suda Çözünür Fosfot Pentaoksit (P2O5) : 20
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 20

BİTKİ ADIGr/DekarDÖNEMİ
Domates, Biber, Patlıcan250Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.
Diğer Sebzeler100-300Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-5 uygulama daha yapılır.
Bağ200-300Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz200-300Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.
Çilek250-300Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.
Tütün200-250İlk uygulama fideler tarlaya aktarıldıktan hemen sonra yapılır. Aynı uygulama 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-200Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.
Şeker Pancarı150-200Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.
Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt250-350Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates, Ayçiçeği, Mısır200-250Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.
Kavun, Karpuz200-250Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı200-300Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.
Fındık200-300Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri100-250Vejetasyon süresi boyunca 15 gün arayla uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 7
Nitrat Azotu (NO3) : 2.0
Amonyak Azotu (NH3) : 0
Üre Azotu (NH2)2CO : 5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 7
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 7

BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan250 grŞaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek250-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar200-300 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-200 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)250-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-200 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates200-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün200-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Prolin karıştırılarak uygulanır.

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 6
Nitrat Azotu (NO3) : 0,8
Amonyak Azotu (NH3) : 0
Üre Azotu (NH2)2CO : 5.2
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 12
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 3

BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan250 grŞaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek250-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar200-300 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-200 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)250-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-200 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates200-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün200-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Prolin karıştırılarak uygulanır.

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 12
Nitrat Azotu (NO3) : 1.7
Amonyak Azotu (NH3) : 0
Üre Azotu (NH2)2CO : 10.3
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) : 3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : 6

BİTKİBİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan250 grŞaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak100-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne200-300 grBitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek250-300 grBitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar200-300 grBitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz200-250 grErken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ(Üzüm)200-300 grSürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin200-250 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik150-200 grKardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.
Kavun, Karpuz200-250 grBitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)250-350 grÇiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar150-200 grSeyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates200-250 grBitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün200-250 grBitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul150-250 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye200-300 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar150-200 grBitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanka, Bamya125-200 grBitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri50 grVejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Prolin karıştırılarak uygulanır.