
Garanti Edilmiş İçeriği(%w/w)
Toplam Azot (N) : 7
Nitrat azotu(NO3): 7
Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O): 20
Suda Çözünür Magnezyum Oksit(MgO): 7
Suda Çözünür Kükürt Trioksit(SO3): 30
BİTKİ  | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ  | ||
Domates, Biber, Patlıcan  | 250 gr  | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.  | |
Hıyar, Kabak  | 100-250 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.  | |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne  | 200-300 gr  | Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.  | |
Çilek  | 250-300 gr  | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.  | |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar  | 200-300 gr  | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.  | |
Muz  | 200-250 gr  | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.  | |
Bağ (Üzüm)  | 200-300 gr  | Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.  | |
Zeytin  | 200-250 gr  | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Buğday, arpa, çeltik  | 150-200 gr  | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.  | |
Kavun, Karpuz  | 200-250 gr  | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)  | 250-350 gr  | Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.  | |
Pancar  | 150-200 gr  | Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.  | |
Pamuk, Patates  | 200-250 gr  | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.  | |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün  | 200-250 gr  | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.  | |
Soğan, Sarımsak, , Pırasa Havuç, Lahana, Marul  | 150-250 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.  | |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut  | 150-200 gr  | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.  | |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye  | 200-300gr  | Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar,  | 100-250 gr  | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Turp, Ispanak, Bamya  | 125-200 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Süs Bitkileri  | 50 gr  | Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.  | |
  | |||
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi  | |||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.  | |||
DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI  | KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR  | ||
? Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız. ? Organex ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.  | ? Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz. ? Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız. ? Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz. ? Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır. ? Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir. ? Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.  | ||
Ambalaj Biçimi: 1 ve 25 kg

Garanti Edilmiş İçeriği(%w/w)
Toplam Azot (N) : 7.5
Nitrat azotu(NO3): 7.5
Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O):25
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit(CaO):13
Suda Çözünür Kükürt Trioksit(SO3):20
BİTKİ  | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ  | ||
Domates, Biber, Patlıcan  | 250 gr  | Şaşırtmadan hemen sonra başlamak üzere yapraktan 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama yapılır.  | |
Hıyar, Kabak  | 100-250 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.  | |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz,Vişne  | 200-300 gr  | Yapraklar 1-2 cm büyüklüğe ulaşınca ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.  | |
Çilek  | 250-300 gr  | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 defa uygulama daha yapılır.  | |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar  | 200-300 gr  | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.  | |
Muz  | 200-250 gr  | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.  | |
Bağ (Üzüm)  | 200-300 gr  | Sürgünlerin 10-20 cm uzunluğa erişmesinden itibaren 15 gün aralıklarla 3-5 defa uygulama yapılır.  | |
Zeytin  | 200-250 gr  | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Buğday, arpa, çeltik  | 150-200 gr  | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte uygulanır.  | |
Kavun, Karpuz  | 200-250 gr  | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 10 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)  | 250-350 gr  | Çiçeklenme dönemi öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.  | |
Pancar  | 150-200 gr  | Seyreltme sonrasında ilk uygulama yapılır. 15 gün aralıklarla 2-3 defa uygulama daha yapılır.  | |
Pamuk, Patates  | 200-250 gr  | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.  | |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün  | 200-250 gr  | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 3-4 uygulama daha yapılır.  | |
Soğan, Sarımsak, , Pırasa Havuç, Lahana, Marul  | 150-250 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.  | |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut  | 150-200 gr  | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.  | |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye  | 200-300gr  | Bitki boyu 5-10 cm olunca ilk uygulama yapılır. 10 gün aralıklarla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar,  | 100-250 gr  | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Turp, Ispanak, Bamya  | 125-200 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Süs Bitkileri  | 50 gr  | Vejetasyon süresince 15 gün arayla sürekli uygulama yapılır.  | |
  | |||
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi  | |||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Organex karıştırılarak uygulanır.  | |||
DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI  | KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR  | ||
? Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız. ? Organex ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.  | ? Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz. ? Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız. ? Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz. ? Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır. ? Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir. ? Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.  | ||
Ambalaj Biçimi: 1 kg ve 25 kg
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O): 25
Kükürt Trioksit (SO3): 42
| BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
| Domates, Biber, Patlıcan Şaşırtmadan hemen sonra  | 350 ml | Can suyu olarak topraktan 500 ml. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır. | 
| Şaşırtmadan sonra | 350 ml | 10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır. | 
| Hıyar, Kabak | 150-350 ml | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
| Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 200-400 ml | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. | 
| Çilek | 200-350 ml | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
| Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 200-350 ml | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
| Muz | 300-350 ml | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. | 
| Bağ(Üzüm) | 200-350 ml | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Zeytin | 300-350 ml | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
| Buğday, arpa, çeltik | 200-350 ml | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg TAYO P.T.S. karıştırılarak uygulanır. | 
| Kavun, Karpuz | 300-350 ml | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Mleyfurt) | 300-350 ml | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Pancar | 250-350 ml | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Pamuk, Patates | 250-350 ml | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
| Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 250-350 ml | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
| Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 250-350 ml | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. | 
| Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 250-300 ml | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. | 
| Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 200-350 ml | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
| Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 150-350 ml | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
| Turp, Ispanka, Bamya | 175-200 ml | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
| Süs Bitkileri | 75 ml | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. | 
| Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
| Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 2.5 lt TAYO P.T.S. karıştırılarak uygulanır. | ||



