
Kalsiyum Magnezyum Nitrat
Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Nitrat Azotu, (NO3): 13
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO): 7,5
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO): 7,5
BİTKİ  | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ  | ||
Domates, Biber, Patlıcan (Şaşırtmadan Önce)  | 250 gr  | İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr Or-ganex CaMg karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır.  | |
Şaşırtmadan hemen sonra  | Can suyu olarak topraktan 250 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.  | ||
Şaşırtmadan sonra  | 10-15 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır.  | ||
Hıyar, Kabak  | 100-250 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.  | |
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt)  | 250-350 gr  | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.  | |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz  | 200-300 gr  | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.  | |
Çilek  | 250-300 gr  | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.  | |
Fındık, Ceviz, Ayva, Nar  | 200-300 gr  | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.  | |
Muz  | 200-250 gr  | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.  | |
Bağ (Üzüm)  | 200-300 gr  | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.  | |
Zeytin  | 200-250 gr  | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Buğday, arpa, çeltik  | 150-200 gr  | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile Or-ganex CaMg karıştırılarak uygulanır.  | |
Kavun, Karpuz  | 200-250 gr  | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.  | |
Pancar  | 150-200 gr  | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.  | |
Pamuk, Patates  | 200-250 gr  | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.  | |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün  | 200-250 gr  | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.  | |
Soğan, Sarımsak, , Pırasa Havuç, Lahana, Marul  | 150-250 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.  | |
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut  | 150-200 gr  | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.  | |
Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye  | 200-300 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.  | |
Enginar, Kereviz, Karnıbahar,  | 100-250 gr  | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Turp, Ispanak, Bamya  | 125-200 gr  | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.  | |
Süs Bitkileri  | 50 gr  | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.  | |
  | |||
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi  | |||
Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-3 kg Or-ganex CaMg karıştırılarak uygulanır.  | |||
DEPOLAMA VE TAŞIMA ŞARTLARI  | KULLANIMLA İLGİLİ UYARILAR  | ||
? Serin ve kuru yerde , kilit altında orijinal ambalajında , ağzı kapalı olarak gıdalardan uzak yerlerde taşıyınız ve depolayınız. ? Or-ganex CaMg ambalajlarını güneş ışığından uzak, gölgede taşıyınız ve muhafaza ediniz.  | ? Gözler, deri ve elbiselerinize bulaşmamasına dikkat ediniz. ? Bulaşması durumunda bol su ve sabunla yıkayınız. ? Uygulama esnasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz. ? Ağız yolu ile bulaşma durumunda, zehirlenme belirtileri görülürse hasta kusturulmalı ve doktor çağırılmalıdır. ? Kullanım esnasında maske, gözlük ve eldiven kullanılması tavsiye edilir. ? Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.  | ||
Ambalaj Biçimi: 1 kg ve 25 kg

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 8
Nitrat Azotu (NO3) : 8
Suda çözünür Kalsiyum Oksit(CaO) : 10
Suda Çözünür Bor (B) : 0.2
| BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
| Domates, Biber, Patlıcan (Şaşırtmadan Önce)  | 50 gr | İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr BorKa karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır. | 
| Şaşırtmadan hemen sonra | 250 gr | Can suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır. | 
| Şaşırtmadan sonra | 250 gr | 10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır. | 
| Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
| Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 150-300 gr | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. | 
| Çilek | 150-250 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
| Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 150-250 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
| Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. | 
| Bağ(Üzüm) | 150-250 gr | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
| Buğday, arpa, çeltik | 150-250 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg BorKa karıştırılarak uygulanır. | 
| Kavun, Karpuz | 150-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Pancar | 200-250 gr | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Pamuk, Patates | 150-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
| Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 150-250 gr | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
| Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. | 
| Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. | 
| Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
| Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
| Turp, Ispanka, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
| Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. | 
| Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
| Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-1,5 kg BorKa karıştırılarak uygulanır. | ||

Garanti edilmiş içeriği %(w/w)
Toplam Azot (N) : 8
Nitrat Azotu (NO3) : 8
Suda çözünür kalsiyum (Ca) : 5.7
| BİTKİ | BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE BİÇİMİ | |
| Domates, Biber, Patlıcan (Şaşırtmadan Önce)  | 50 gr | İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr Calsamin Ca karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır. İlk uygulama çimlenme yeni başladığında yapılır. | 
| Şaşırtmadan hemen sonra | 250 gr | Can suyu olarak topraktan 150 gr. Bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır. | 
| Şaşırtmadan sonra | 250 gr | 10-15 gün aralıklarla 4 uygulama yapılır. | 
| Hıyar, Kabak | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
| Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne | 150-300 gr | Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır. | 
| Çilek | 150-250 gr | Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
| Fındık, Ceviz, Ayva, Nar | 150-250 gr | Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
| Muz | 200-250 gr | Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır. | 
| Bağ(Üzüm) | 150-250 gr | Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Zeytin | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
| Buğday, arpa, çeltik | 150-250 gr | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte 1000 lt lik bir depoya 5 kg Calsamin Ca karıştırılarak uygulanır. | 
| Kavun, Karpuz | 150-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) | 200-250 gr | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Pancar | 200-250 gr | Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. | 
| Pamuk, Patates | 150-250 gr | Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
| Ayçiçeği, Mısır, Tütün | 150-250 gr | Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır. | 
| Soğan,Sarımsak, Pırasa, Havuç, Lahana, Marul | 150-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır. | 
| Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut | 150-200 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır. | 
| Soya, Fasulye, Bakla, Yer Fıstığı, Bezelye | 100-250 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır. | 
| Enginar, Kereviz, Karnıbahar | 100-250 gr | Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
| Turp, Ispanka, Bamya | 125-200 gr | Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır. | 
| Süs Bitkileri | 50 gr | Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır. | 
| Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi | ||
| Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 1-1,5 kg CalsaminCA karıştırılarak uygulanır. | ||



